Inte utan min husbil

Tanken var inte att vi skulle ut med husbilen den här helgen heller… men nu stod vi helt enkelt inte ut längre! Jimmy var på konferens så Calle fick själv ratta husbilen till Bua, det kändes lagom långt, särskilt som Jimmy skulle komma senare dit.

Ibland ska man ju ha lite tur också, sista lediga platsen vid vattnet fick vi! Bara att ratta in, betala och vara nöjd. Det är inte ofta man parkerar husbilen själv, det känns lite udda. Och visst, det är enklare att vara två, till exempel när man ska upp på nivåklossarna. Men va fasen, det är väl bara att prova och det gick hur bra som helst!

Det blev en lugn eftermiddag innan Jimmy anslöt och vi kunde ta en stödbens-Cosmopolitan. Jodå, ibland så får man lyxa till det!

Tyvärr var det inte bara vi som gillade drinkarna, även getingarna kände sig sugna. Trots ihärdiga försök att avrätta dom med elracket så fick vi till slut ge upp och gå in i husbilen.
Tack och lov höll dom sig borta när det var dags att grilla! Men åt det gjorde vi inomhus för säkerhets skull. En köttbit med halloumi och en pastasallad satt fint en fredagkväll.

Det blev bara en natt i Bua. På lördagen var vi bjudna på 40-årsfest hos goda vänner. Vi tog vägen förbi vår lägenhet också för att duscha, byta kläder med mera.
Eftersom vi (som oftast) var ute i så god tid så hann vi med lite annat också. Det var tydligen bakluckeloppis på Göteborgs galoppbana så vi tog en sväng dit efter lunch, alltid kan man väl hitta nåt tänkte vi.

Men nä, det blev inte en endaste liten grej! Kanske lika bra det, vi har ju länge pratat om att rensa ur skåp och garderober hemma, då kanske man inte ska köpa mer…
Och så klart såg vi några hästar också, vi var ju ändå på galoppbanan! Hästarna verkade rätt taggade på att få springa.

Sedan var det som sagt dags för födelsedagsfest – det var en trevlig tillställning! Det är ju också väldigt skönt när man ska bort att man kan ha hemma med sig. Husbilen och vi fick bo på våra vänners uppfart.

Det enda tråkiga med tillställningen var att vi såg husbilen uppifrån och insåg att det var dags att tvätta taket. Mindre kul kanske, men det måste väl göras ändå.

På bilden ser den faktiskt renare ut än i verkligheten… kanske det inte behövs ändå? Nästa helg rullar husbilen vidare mot nya mål, med eller utan nytvättat tak. Förhoppningsvis med ett tak i alla fall…

One thought on “Inte utan min husbil”

  1. Ja! jag skulle också ha en sådan elracket 🙂

    Tack för den trevliga sällskapet i form av er två sist, hemma hos oss för att fira kalas barnet ❤️
    Att en takbesiktning kunde utföras från fönstret är en arbetsskada som jag besitter 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *