Nej, vi har inte dött…

…men man skulle nästan kunna tro det med tanke på hur länge sedan det var som det kom något inlägg från oss! På grund av sjukdom och annat har vi mest hållit oss hemomkring på sistone, men nu var det dags att lufta oss och husbilen.

Det blev inte några stordåd den här helgen heller, Jimmy är fortfarande lite risig efter en rejäl mancold med feber och en envis hosta. Men en tur till det stora gula varuhuset i de halländska skogarna kändes lagom. Eftersom vi glömt vissa detaljer till fredagskvällens mat hemma i kylskåpet fick vi börja vår vistelse med en rask promenad från campingen till GeKås för en lite stödhandling. Från campingen till varuhuset, handla och tillbaka på 45 minuter måste ändå ses som något slags rekord, i alla fall för oss.

Efter det kunde vi bänka oss med stekt lammytterfilé, potatisgratäng, sparris och På spåret! Kan en fredagskväll bli bättre? Vi tycker i alla fall att det är rätt svårslaget.

På lördagen var det så dags att handla det vi egentligen skulle… Kommer man upp tidigt på morgonen som vi gjorde så var det inte alls farligt med folk därinne.

Det gick ganska fort den här vändan också, vi är inte några långshoppare. Man går och tar det man ska ha, kollar lite extra på ett par ställen och så är det bra sen! Efter detta, bara att putta vagnen bort till campingen och lassa in de nyinköpta pinalerna. Sen ut med Doris en sväng. Och efter det, gissa…

Japp, en sväng tillbaka till varuhuset. Ja, eller nästan i alla fall. Vi var lite lata och orkade inte fixa egen lunch. Det fick bli ett besök på en bufférestaurang i närheten, finns ju ett antal sådana. Det värsta med det är att man blir så himla mätt… Men ändå – lite friterad banan och glass slinker det ändå ner efter all maten.

Efter allt detta traskande och travande så fick det bli en stunds vila när vi tagit oss tillbaka till husbilen. Till eftermiddagskaffet blev det varsin semla. Ja, eller i alla fall nästan varsin semla, vi orkade inte riktig äta upp helt. Det hade nog blivit lite för mycket mat.

Man kan tro att någon varit och provsmakat grädden på den ena semlan, men nä. Ett tips är att inte ställa ett två-pack semlor i kundvagnen och sedan dra ekipaget till campingen. Grädden hade helt enkelt skakat av och satt istället på insidan av kartongen. Men det var gott ändå!

I Ullared har dom en egen skidbacke också. Snökanonerna stod där och väntade på att få jobba och spruta ut snö, men det är ju inte så lätt att göra snö när det är flera plusgrader. Eller i alla fall inte så lätt att få den att ligga kvar! Vi passade också på att spana in ett av de nya projekten, ett nytt område med badtunnor. Och en ny restaurang blir det också i GeKås-byn… Det gäller att underhålla folk och få dom att spendera pengar! Det känns som att man är rätt bra på det i GeKås-koncernen.

Vad gör man då en lördagkväll i februari? För vår del var det inte så svårt att välja, det blev till att titta på melodifestivalen, äta lite god plockmat och inviga ljuslyktorna vi shoppat tidigare på dagen! Och till detta lite bubbel… Är det mello så är det!

Det blev en ganska tidig avfärd på söndagen, inte för att vi hade bråttom eller någon tid att passa. Men är man ändå vaken så är det inte så mycket att vänta på… och dessutom var det skönt att komma hem innan stormen Ciara brakade loss över västkusten som SMHI varnat för. I skrivande stund blåser och regnar det duktigt i Göteborg och man är glad om man slipper gå ut, eller för den delen ratta en stor husbil!

Ha det gott alla så får vi se vart vi hamnar nästa gång.

7 thoughts on “Nej, vi har inte dött…”

  1. Fina inlägg grabbar.Vi ses snart någonstans.Tills dess;kör försiktigt.inga fötter i fönstret.😱😱❤🤣❤😍

  2. Åh, jag är inte redo ännu…..för mina hot och mutor för en helg i Ullared.

    Jag är mästare på att köpa ”skit jag inte behöver” så Majk håller hårt på besöken. Turligt nog har jag en svärfar som bor i krokarna, honom var det länge sedan vi träffade. 😂

    //Kvinnliga listen 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *