På rull söderut

Äntligen dags för en liten minisemester, när det är klämdagar i almanackan är det lika bra att passa på! Huvudsemestern i sommar ska vi åka norröver, så nu passar vi på att rulla söderut istället! Trots lite rusningstrafik ut från Göteborg så är det som alltid väldigt skönt att vara på väg. Det verkar som om Doris instämmer också, hon har blivit en riktigt husbilshund.
Första stoppet blev inte så långt hemifrån, Bua hamn! Gott om husbilar, och dessutom ett inte helt vanligt fordon, precis bakom husbilarna!

Bua bjöd som vanligt på en lugn kväll och dessutom en fantastisk solnedgång! Och vi var som synes inte ensamma, så gott som fullt på asfaltplanen!

Det är allt bra vackert…

Men nu skulle vi ju inte vara 1½ vecka i Bua, det hade nog blivit lite trist. Så efter en god natts sömn rullade vi vidare söderut, till Malmö och Sibbarps camping.

Sibbarp är en ganska trevlig och fräsch camping, faktiskt bättre än vi trodde om en camping i en ”storstad” som Malmö. Och vill man in till city så är det 10 minuters promenad genom en park till bussen, så det är helt OK det också. Men nån stadstur blev det inte för oss den här gången. Vi gick till Lidl och köpte wienerbröd istället och kröp in i husbilen och myste!

Vi får se vart vägarna bär imorgon… Eventuellt stannar vi en natt i rikets tredje stad, men högst troligt rullar vi vidare till det ”dejliga” Danmark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *